Prematuur kleding moet gratis

      Geen reacties op Prematuur kleding moet gratis

Is het je wel eens opgevallen? Het feit dat overal waar prematuur voor staat een hoger prijskaartje heeft. Als er dan een sale is bij bijvoorbeeld de bekende paars kleurige winkel met spullen voor de volledige baby uitzet dan geldt de korting niet op de kleinste maten of deze zijn uitverkocht.

Toen ons meisje nog in haar glazen huisje zat was ze nog zo mini dat ze speciale prematuur kleding aan kreeg. Als je er over nadenkt is het best gek, het is zoveel minder stof wat nodig is, er zitten niet eens (druk) knoopjes aan maar sluit middels een touwtje en toch betaal je er de hoofdprijs voor.

Eigenlijk is alles voor prematuren belachelijk veel duurder; fopspenen, luiers, aanpassing maxi cosi, noem het maar op. De prijs ervan schiet omhoog wanneer het voor onze kleintjes is. Maar je hebt geen keus, natuurlijk wil je het beste voor je kleine kanjer en dus duik je in de portemonnee.

Vandaar dat ik met de stelling in mijn hoofd zit; prematuur kleding / spullen moet gratis! Oké, misschien is gratis dan wel een beetje overdreven maar als je er over nadenkt zal het toch anders moeten kunnen. De situatie is al verdrietig genoeg, het is geen keuze geweest, het overkomt je.

Hoe denk jij er over?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *