Haar favorieten (21 maanden)

      Geen reacties op Haar favorieten (21 maanden)

Wheelybug

Zodra ze kon liep ze leunend op het karretje de kamer rond. Inmiddels is het lopen veranderd in racen!! Ze zit er nu op en gaat in sneltreinvaart de kamer door. Erg fijn dat het karretje ook goed tegen een stootje kan. Ze heeft de grootste lol en tilt hem met gemak naar buiten. Wat ik zelf echt een voordeel van dit karretje vindt is dat de wielen alle kanten op kunnen, geen frustraties bij haar wat met de standaard karretjes vaak wel zo is. Best een prijzig karretje maar even op marktplaats kijken is de moeite waard ­čśë

Theeservies

Met haar eerste verjaardag kreeg ze het goede manier theeservies van fisher price, ze vond de gekleurde schenktuit gelijk reuze mooi. Inmiddels heeft ze er al een aantal theekransjes mee op zitten. De liedjes zijn erg leuk om op te dansen en de koekjes worden ook volop gebruikt. De ene keer om ze op te peuzelen en de andere keer als puzzel.

Picknickset

De picknickset van Vtech kreeg ze als kraamcadeau, ook al een leerzaam meegroei stuk. Ze heeft er lang veel plezier mee gehad door alles in de vrolijke mand te stoppen om er vervolgens weer uit te halen. Nu gaat ze er echt mee picknicken en snoepen we de broodjes en gebakjes samen op. Een heel leuk fantasierijk stuk speelgoed waar ze vast nog een aantal jaar plezier van zal hebben.

Poppenwagen en poppen

Alle poppen worden met veel liefde door haar verzorgd en rondgereden in huis. Ze heeft een houten poppenwagen welke nu wel klein voor haar wordt, nadeel vindt ik dat de wielen na intensief gebruik moeilijk te sturen zijn en dat hij relatief zwaar is. Hij rijd niet heel soepel over de drempels en dus tilt ze hem dan op wat veel kracht vraagt. Maar ze pakt hem er elke dag wel even bij, waardoor hij in deze lijst zijn plek verdiend.

Magneetbord

Ondanks dat het leeftijdsadvies 3 jaar en ouder is kan ze hier heel goed mee uit de voeten. Ze heeft het snel door en tekent zo’n beetje de hele dag op haar magneetbord.

Boekjes

Boekjes, ze vindt ze schitterend! Samen bladeren of alleen lezen, heerlijk vindt ze het en mama vindt het ook super lief om haar te zien voorlezen.

Stapeltoren

Van Sinterklaas kreeg ze de stapelpiramide van Little dutch en ik moet zeggen dat het zijn geld wel waard is. Aanvankelijk had ik een goedkopere in mijn handen maar daar zijn de ringen een heel stuk kleiner van waardoor het gemakkelijk in haar mond kan. De stapeltoren is perfect voor kleine dreumes handjes, ze had het al heel snel door. Ze krijgt hem inmiddels met gemak op en af gestapeld en hij blijft leuk. Echt een mooie, stevige stapeltoren waar met veel plezier dagelijks mee gespeeld word.

Blokkenkar

Als kraam cadeau kreeg ze een prachtige blokkenkar van Little dutch en wat kon ze er al snel mee spelen. Liggend op haar buik werden de blokken in en uit de kar gehaald, ook in de mond kwamen ze regelmatig terecht en had ze grote lol in het omgooien van de torens die mama voor haar maakten. Echt slijtvast zijn ze niet maar dat kan je ook niet echt verwachten als er bijna dagelijks mee gespeeld wordt. Inmiddels kan ze ook lopen met de blokenkar en is ook dit speelgoed met wielen, een grote hit in huis. Zelf bouwen doet ze nog niet maar dat komt vast nog wel en dan is het ook weer een mooi stuk speelgoed. De kar is gezien de jaren plezier die zij er nu al mee heeft ook een goede tip!

Bal

Geef ons meisje een bal en ze is tevreden haha. Vanaf 20 maanden kon ze de bal rollen en nu gooit ze er ook mee. Nu het ook buiten lekker weer is kan ze buiten spelen met haar bal, heerlijk om te zien en heel goed voor haar motoriek.

Playmobile 123 de ark van Noach

Met Sinterklaas kreeg ze van Playmobile de ark van Noach en wat is het een leuk speelgoed! Via marktplaats houd ik mijn ogen open voor mooie leuke tweedehands spullen voor ons meisje. Het is vaak nog in zeer goede staat, zo ook deze set. Compleet met voerbak en alle dieren, de set kan ook in bad gebruikt worden. Vanaf dag 1 was ze er gek op, dieren vindt ze sowieso leuk speelgoed. Ze kan zich lang vermaken met het in en uit halen van de dieren, sinds kort zet ze met precisie de dieren ook op hun poten neer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *