Voorstellen

      1 reactie op Voorstellen

Lieve mensen,

Welkom op mijn blog. Ik ben Claudia 33 jaar, getrouwd, trotse mama van Jazz-Lynn en baasje van een lieve viervoeter.

Op 24 juni 2017 is Jazz-Lynn*** middels keizersnede uit mijn buik getild. Ruim 2 maanden te vroeg omdat mijn gezondheid kritiek was tgv het HELLP syndroom (zie blogs bij categorie HELLP).

Het zwanger worden was al tijden een grote wens maar het daadwerkelijk zwanger worden bleek niet vanzelfsprekend. En dus zijn we in de “medische malle molen” beland. De zwangerschap van Jazz-Lynn was niet mijn eerste zwangerschap, 7 maanden daarvoor waren we ook in verwachting maar dat heeft helaas geresulteerd tot een miskraam bij 7 weken zwangerschap.

Dolblij waren wij dat het een half jaartje later weer raak was. En nog blijer toen de 12 weken gepasseerd waren. Uiteindelijk is het geen onbezorgde zwangerschap geworden. Maar we zijn er beide doorheen gekomen en mijn man en ik zijn ook meer dan dankbaar voor de komt van Jazz in ons leven.

Zij is echt ons zonnetje in huis. Jazz-Lynn maakt dat ik gelukkig ben want dat is wat het moederschap met je doet.

Onder het kopje waar schrijf ik over is te vinden waarom ik begonnen ben met bloggen en waarover ik blog.

*** Jazz-Lynn is niet de daadwerkelijke naam van mijn dochter. Ik heb ervoor gekozen om haar anoniem te houden daar zij zelf niet gekozen heeft om haar hebben en houden online te zetten. ***

1 thought on “Voorstellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *