Ons sterrenkind

      Geen reacties op Ons sterrenkind

…Een mijlpaal voor je kleine zusje maar jij bent er nog altijd bij. Mama moet zelfs nog vaker aan je denken sinds je zusje er is. Ik voel jou, je bent de kracht die je zusje en mij in staat stelt het onmogelijke te doen…. ♥

Je kleine zusje is één jaar geworden maar jij was en bent ons eerste kindje, ook al ben je nooit geboren.

Nooit je kunnen knuffelen of voor jou mogen zingen. Nooit voorgelezen of vastgehouden maar het moeilijkste blijft dat we je nooit hebben kunnen zien. Je zusje is niet ons eerste wonder, dat ben jij. Jij bent een onzichtbaar kind van ons, onze kleine engel. Voor je mama zo tastbaar maar de anderen lijken je te zijn vergeten. Simpelweg omdat ze je niet kunnen zien.

Taart en cadeaus, de zoveelste opmerking over de verjaardag van ons eerste kind. Terwijl je toen al in mijn buik zo’n wonder was, je hebt het knap gedaan lieverd. Ik weet dat je zo je best gedaan hebt om te overleven en alleen daarom al zal je nooit mogen worden vergeten. Het is gemeen dat je uitgegumd lijkt te zijn.

In gedachten geef ik je duizenden kusjes, dansen we samen in het rond, streel ik door je haren en weet ik dat er geen eind aan komt. In gedachten zijn we samen tot de dag dat ik je daadwerkelijk kan omarmen. Luister maar niet naar de grote mensen, mama is je niet vergeten. Jij was het die van mij een mama maakte en dat zal ik altijd voor jou zijn…

Jij bent altijd een onderdeel van ons gezin, jij blijft de oudste ik weet dat je er altijd ben(t). Voor nu en morgen, je bent altijd in ons leven ♥.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *