In bad

      Geen reacties op In bad

Het is 11 uur ons vaste moment samen, zorgen voor jou en buidelen. De mooiste uren van de dag. De observatielijst ligt zoals altijd naast je huisje, die ziet er meer dan mooi uit. Je hebt maar één keer een dip gehad, het gaat de goede kant op knapperd! De zuster komt binnen en vertelt ook dat het de goede kant op gaat, zo goed dat het vandaag bad dag is. ‘Wat?’ Ja, je hoort het goed; bad-dag.

Je mag even van de monitor, de zuster houd je been boven het water zodat je infuus en andere slangen droog blijven. Wat bijzonder, een moment om te koesteren – je allereerste badje – Na een week met kuilen mag je drijven in je bad. Een prachtig moment voor ons beiden.

Je opent je ogen en geeft een knipoogje, je schrikt en overstrekt, je fladdert maar ook ontspan je even. Dat even houden we vast want dat geeft ons kracht. Jij ligt alweer heerlijk in je huisje te dromen, te dromen van nog meer mooie momenten? Mijlpalen die nodig zijn voor je naar huis komt. Hou vol knappe, bijzondere meid, wie weet duurt het nog maar even.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *