Teksten en gedichten over miskraam

      2 Reacties op Teksten en gedichten over miskraam

Ik wil schreeuwen naar de hemel. Ik wil stampen op de grond. En de wereld laten weten, dat jij ooit in mij bestond. Ik wil je wiegen, ik wil je troosten. Ik wil je kussen, wil je geven. Ik wil je alles, wil je altijd. Wil je groter in mijn leven. Ik wil roepen naar de leegte. Ik wil zingen naar de zon. Ik wil duiken in verlangen. Ik wil terug naar wat begon. Ik wil noemen dat jij leefde. Ik wil noemen dat jij bent. Die hoe kort ook in mijn leven. Iedereen jou leven kent.

Hey lieve spruit. Voor ik het wist was jij er alweer uit. Dit doet mij groot verdriet. Want zien zal ik jou niet. Nooit gedacht dat dit mij zal overkomen. Zelfs niet in mijn stoutste dromen. Ook al zal ik nooit weten of jij een jongen of meisje was. Weet dat ik blij ben dat jij koos voor mij… Ondanks de pijn en verdriet, vergeten zal ik jou niet. Liefs je moeder – Anna Maria.

DMXfotography, help onze ooievaar is stekeblind, miskraammamas.wordpress.com, mymiscarrriage.org,kinderwens site,lentezoet,carin van laarhoven, saying goodbye.org;

 

2 thoughts on “Teksten en gedichten over miskraam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *