Speciaal kleurboek voor als je broertje(s) – zusje(s) in de couveuse liggen

De geboorte van je broertje(s) en zusje(s) is een dag waar de oudere broertjes en zusjes naar uit kijken. Wanneer hij of zij niet mee naar huis kan is dat ook voor hun moeilijk. Om spelenderwijs uitleg te geven is er een kleurboek te koop waar alles in voorkomt.

Het couveusekleurboek is speciaal ontwikkeld voor oudere broertjes en zusjes. Zij krijgen nogal wat te verwerken bij de geboorte van een couveusebaby. De nieuwe baby is ineens heel erg belangrijk. Alle aandacht van ouders, familie en vrienden lijkt daarheen te gaan. Dat wekt verschillende gevoelens op bij de oudere kinderen.

Als de baby dan ook nog eens in het ziekenhuis moet blijven, is het allemaal wel heel erg verwarrend. Er is een nieuw broertje of zusje, maar ook weer niet! Dit kleurboek is bedoeld om ouders te helpen uit te leggen aan hun “grote” kind(eren) wat het gezin overkomt. Het bevat 16 A4-kleurplaten, met bij elke kleurplaat een toelichting die je helpt de verschillende situaties te bespreken. Zo is er bijvoorbeeld een tekening van de baby in de couveuse en het buidel moment. Verder staan er ook nog tips voor de ouders in.

Te bestellen op de site van couveuseouders.nl en kost € 2,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *