Stuur een kaart om de mijlpalen te vieren – Celebrate the Little Steps

Prachtige en mooie kaarten om te versturen

Bij toeval ontdekte ik de kaarten collectie van Hanneke en Anke die gericht is op prematuren. Hoe super is het als je van je omgeving kaarten ontvangt om de mijlpalen mee te vieren! Aangezien bezoek niet mogelijk is in dit stadia, is steun dubbel zo belangrijk. Ook kan ik mij voorstellen dat het voor de omgeving fijn is om te kunnen doen, zo laat je zien dat je aan de kleine denkt en meeleeft op afstand.

De collectie is wellicht bekend, hij heet; Celebrate the Little Steps. Eerder schreef ik over hun speciale mijlpalen kaarten voor prematuren, hadden zij ook al speciale couveusedagboeken om in te vullen en nu dus ook kaarten om te versturen. Mooi om de hele serie te hebben als geheel, want er word regelmatig terug geblikt, gelezen ect. Er zijn kaarten met daarop mijlpalen die een prematuur behaald maar ook blanco kaarten met een lieve afbeelding van een dier erop. De binnenzijde bestaat uit een schattig wolken design. De kaarten zijn in drie afmetingen beschikbaar en kosten € 1,89 ps. De blanco kaarten hebben een binnenzijde die bij de voorkant past en kosten € 1,99 ps.

De kaarten waar je uit kan kiezen zijn:

 • Wat slaapt dat lekker in een gewone wieg! Dit is een kaart met daarop de afbeelding van een tijger in een baby bedje. Deze kan je versturen als de kleine van de couveuse naar de wieg verhuisd is. Een absolute mijlpaar en zeker een kaart waard.
 • Gelukkig het infuus is eruit. Hierop is een afbeelding te zien van een infuuspaal inclusief pomp en infuus met aan het uiteinde een pleister. Verder vliegt er met vrolijke kringen een bijtje voorbij. Wat een heerlijkheid!
 • Geen snor meer nodig! Een kaart van een aandoenlijke lama in het gras met een zuurstof bril, om te versturen als de zuurstof gestopt word. Elk moment waarbij één slangetje eraf gaat is een feestje waard.
 • Dag lampjes, dag piepjes, de monitor staat uit! Dit is een kaart met een monitor waar bovenop een kat ligt te slapen. Wat een bijzondere dag is het als de kleine niet meer aan de bewaking hoeft. Dat is een spannende stap maar vooral een klein feestje waard.
 • Weg met al die vervelende pleisters! Op deze kaart is een pinguïn te zien op een stuk ijs die naar het water kijkt waarin diverse pleisters drijven. Wat een zaligheid als er steeds meer huid te zien is bij je kleine uk i.p.v. al dat verband.
 • Verhuisd! Weer een stapje dichterbij huis. Hierop is een klein schildpad te zien die bovenop een groot schildpad ”meereist”. Deze is zowel toepasbaar bij een verhuizing naar een ander ziekenhuis ( wat vaak dichterbij huis is) als bij verhuizing naar een andere kamer in het ziekenhuis (van couveuse zaal naar een koelere kamer).
 • Eerste kus van grote broer/zus! Op deze kaart staan 2 aapjes die in een boom hangen. Wat moet het bijzonder zijn om je eerste foto te maken van je kinderen samen.
 • Dag dokter, dag zuster, lekker naar huis! Hierop staat een schattige koala moeder met een kleintje op haar rug met tas. Wat een leuke kaart om je dankbaarheid uit te spreken.
 • Blanco kaart met een zittende kikker op een drijvend blad in de sloot.
 • Blanco kaart met een schattig egeltje in het gras.
 • Blanco kaart met een aandoenlijk beertje achter een bosje in het gras.

Ze zijn te bestellen op www.kaartje2go.nl Dit bericht is niet gesponsord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *