Wat heeft ze allemaal gekregen?

      Geen reacties op Wat heeft ze allemaal gekregen?

Wat heeft ze allemaal gekregen? Omdat ik het zelf ook altijd leuk vindt om deze berichten te lezen en ideeën op te doen, hierbij een overzicht van de cadeaus. Ze is enorm verwend, allemaal leuke cadeaus waar ze lang plezier van zal hebben.

 • Loopwagen van Nijntje, fijn dat de achteruit functie ook uit te zetten is. Wanneer ze ermee loopt gaan Boris en Nijntje op en neer en maken een piep geluid. Verder zitten er 2 ballen op met een belletje erin.
 • Little people speeltuin, hele leuke speelset met 1 poppetje, hond, driewieler, glijbaan, schommel, speelhuisje en hondenhok. Nu is ze er nog te klein voor maar als ze groter is zal ze er vast veel plezier van hebben.
 • Opgroei Invulboek vanaf 1 jaar; het boek ”kijk mij eens!” van studioinsenouts, erg leuk vormgegeven boek om in te vullen tot de leeftijd van 4 jaar.
 • My first doll, super lieve pop gemaakt van zacht materiaal, hij kan gewoon in de wasmachine en droogtrommel. De pop heeft een speen welke (dmv magneet) op de pop te zetten is. Heel lief gezicht en viel dan ook goed in de smaak hier.
 • Een bal, een prinsessenbal natuurlijk 😉 Ze vindt hem geweldig! Hij verdween natuurlijk weer op de plek onder haar neus, alles word nog in de mond gestopt.
 • Eerste woorden boekje gepersonaliseerd. Dit is zo’n leuk cadeau om te geven, ik heb hem zelf ook een keer cadeau gedaan. Via boekje van karton maak je heel makkelijk een boek met eigen foto’s en teksten. Ons meisje kan nu volop aan de slag met haar eerste woordjes zo is er een pagina voor papa, mama, opa en oma. Maar ook auto, fiets ect. komen voorbij. Voor nu vindt ze het leuk om de foto’s te zien en dan vooral die van onze huisdieren.
 • Een knuffelbeer, knuffels doen het altijd goed hè.
 • Vlaggen naam slinger, een super leuk cadeau die vooral bij mama goed in de smaak viel. Ze heeft een roze met bruine vlaggenslinger gekregen van hele leuke stofjes.
 • Luier etui, ook in de categorie hand-made en vooral voor mama erg leuk! Ze heeft een mooi roze etui gekregen met daarop een afbeelding van een roze hertje Zo schattig! Niet alle cadeaus hoeven natuurlijk speelgoed te zijn, ik was hier dan ook heel blij mee.
 • Mijlpaal kaarten voor het opgroeien. Ik houd ervan om de mijlpalen bij te houden, erg leuk voor de foto’s. Ze heeft een roze set gekregen, met echte meiden afbeeldingen. De verjaardagen voor de komende jaren zitten hierin maar ook sinterklaas, kerst, springen, veters strikken, in groter bed slapen, zonder luier, ik doe mijn eigen styling en lopen op mama haar hakken komt bijvoorbeeld voorbij.
 • Eerste tv, geweldig speelgoed vindt ik dit. Ik heb er zelf vroeger heel veel mee gespeeld en dus kwam dit ook op haar lijstje te staan. Helaas heeft ze er nog niet naar omgekeken, ze heeft er de geduld niet voor. Komt misschien nog.
 • Kruipbal, wat een mooi cadeau. De bal rolt uit zichzelf en speelt liedjes/ melodieën af en is leerzaam voor vormen en alfabet. Waar hij zal moeten uitnodigen om te gaan kruipen heeft de bal een averechts resultaat. Ze vindt hem dood eng, nog maar even opzij leggen dus.
 • Ballenbaan, hele leuke baan met 3 gekleurde balletjes waar kralen inzitten waardoor ze ook nog eens rammelen. Voor de baan is ze nog wat te klein maar de balletjes vindt ze geweldig, ze schud ze met veel plezier rond en ze rollen heel de kamer door.
 • Takkie strand set, wie kent de zwarte teckel uit Jip en Janneke nou niet?! Het leuke aan deze strandset welke uit een emmer, zeef, schep, gieter en hark bestaat is dat hij perfect voor kleine handjes is. Mooie maat voor kinderen van 1 jaar. Nu gaat de gieter mee in bad, straks op het strand gaat ze er gegarandeerd plezier van hebben.
 • Servies van Woezel en Pip, een leuke set met beker, bord en bakje. Servies kan je nooit genoeg hebben.
 • 2 setjes voor vingerverf, leeftijd indicatie 1-4 jaar. In set 1 maak je kunstwerken op een blanco vel welke je achter een ander vel plaats waar een dier op staat. Het geverfde deel kleurt op die manier de dieren in. Ook kreeg ze een andere set waar hand en vingerafdrukken een dier vormen. Heel leuk allebei! Kan haast niet wachten om samen te gaan freubelen, hoewel manlief die mening vast niet deelt haha.
 • Hello Kitty (imitatie) duplo, unico heeft hele leuke setjes te koop. Unico ziet eruit als duplo en past ook op de duplo stukken / bouwplaten maar is een stuk goedkoper. Het enige nadeel wat ik eraan zie is dat de afbeeldingen losse stickers zijn die je er zelf op moet plakken en dan ook los kunnen laten. Het voelt iets goedkoper aan dan de officiële duplo maar het speelplezier is er niet minder om. De poppetjes zijn ook stevig, kunnen allemaal tegen een stootje. Zij kreeg uit de serie de treinbaan, heel schattig in lila en roze.
 • Tutdoek Sophie met eigen naam. Per post ontving ze een super leuk doekje met hieraan een knuffel uit de Sophie la giraffe collectie. Super leuk detail is dat haar naam op het doekje geborduurd is. Uiteraard ging hij direct mee naar bed.
 • Knuffel / speeltje unicorn voor aan de wagen. Officieel zal je denken dat ze hier te klein voor is. Maar aangezien ze nog volop in de ontdek fase zit en alles in de mond stopt was dit cadeau perfect voor haar. Erg leuke eenhoorn knuffel met verschillende structuren, spiegel, rammelaars ea ontdek materialen. Hij werd dan ook met veel plezier onder handen genomen 🙂 .
 • Bellenblaas, wat vindt ze de bellen die mama blaast prachtig! Cadeaus hoeven niet altijd veel te kosten om plezier te hebben.
 • Woezel en Pip magneetboek, heel leuk met de bekende vrolijke hondjes en hun vriendjes. De pagina’s moet je zelf invullen met de goede figuren. Heel goed voor haar fijne motoriek. Daar gaat ze vast en zeker veel mee spelen.
 • Goede manieren thee servies set Fisher Price. Wat een leuke set en hij valt zeker niet tegen. Ze vindt hem nu al leuk. De koekjes haalt ze er steeds uit en met de theepot schenkt ze de kopjes vol. De liedjes en zinnen zijn met volume toets te bedienen. Ook komt er vrolijk gekleurd licht door de schenktuit. Ze speelt er nu al veel mee, samen de koekjes eten en thee drinken vindt ze ook prachtig. Ook dit cadeau is de komende jaren ook nog leuk. Dan zal ze de opdrachten ook begrijpen.

Dit waren de cadeaus. Ja, ik zei toch al dat ze verwend is 😉

Inmiddels is ze dik 1,5 jaar en kan ik vertellen dat de meeste cadeaus een groot succes zijn in huis. De loopkar heeft ze veel gebruikt maar is inmiddels niet meer nodig. Ander speelgoed zoals de ballenbaan en little people speeltuin gaat ze nu (pas) echt mee spelen. De prinsessenbal en het theeservies zijn vanaf dag 1 een van haar favorieten. Ik zal in een van de volgende blogs haar favorieten op een rijtje zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *